ESPN: Premiership nästa säsong, sju lag tävlar kronan bränner pengar för att köpa folk utan dröjsmål
RUTHERFORD 2 juni News (text / Iain Macintosh / ESPN författare) Arsenal (data) 30 miljoner pounds efter Zaka hyras från Borussia annan Premiership jättar Manchester City (data) till 21 miljoner pounds från Dott Köpt Peking Dorian. Bundesliga igen från Premier League skörda mycket pengar. Mourinho kommer inte att vara sysslolös, han inte billiga fotbollströjor besluta efter de första värvningar Manchester United tränare, men tränaren hade att säga upp välgörenhet fotbollsmatch tittar från Jose Mourinho har han att fokusera på Manchester Uniteds nya tränare I rollen, även om Champions League-finalen bara förra veckan, men den största klubben i Storbritannien redan förbereder sig för nästa säsong. Under det senaste årtiondet har det varit vanligtvis tre eller fyra lag som spelar för Premier League varje säsong. Men den kommande säsongen finns det minst sju lag som är avsedda för titelloppet, kanske mer. Manchester United är redo att tävla, de har redan nya tränare och nya spelare kommer med, och det är bara början. Gundogan gå Manchester City för en perfekt värvningar, han kan ge förändring av mediokra Manchester City mittfältare, Gundogan 26-årig, i blomman av sin karriär, han är inte så ung, utan att behöva lära för mycket på banan Många, samtidigt som inte är för gamla, behöver han inte överväga frågan om USAs Major League fotboll före nästa VM.


Hans fötter är mäktiga nog att klara av den otrevliga kampstilen i engelsk fotboll, och han har ett inblickande insyn, korrekt pass som kan se varandras defensivt leverera ett långt, smart pass. Dessutom är Gundogan också bra efter mittfältaren stjäl lansera en motoffensiv, och om han återhämtar sig från en knäskada över, kommer han att vara lika bra som Yaya Toure, kommer han att återuppliva Manchester City. Oavsett om du ifrågasätter makten hos Mourinho, kan Mourinho tänka på coaching-stilen och Manchester Uniteds traditioner, men han är svår att inte ändra laget kvar av Van Gaal. Även om för Manchester United kommer du att vara lite orolig för att han kommer att kunna rekrytera spelarna under sin egen agent Mendes, men det är värt att nämna att Mendes spelare alltid är mycket bra. Manchester två är inte de enda klubbarna som behöver ta med spelare. Medan vi skrattar åt Arsenal värvningar, men Gunners vann lightning Zaka det är ett faktum, är en Zaka inte tillräckligt, från den nuvarande situationen, kommer Real Madrid RONALDO 7 hemmatröja billiga fotbollströjor 2017-2018 laget behöver ett bättre försvarare och en bättre Anfallaren.real madrid tröja Arsenals norra London grannar Tottenham slog en storm förra säsongen, laget är också imponerande. Liverpool (data) måste byggas om, särskilt på backen, om Klopp kommer att få en överraskning, som vet om de kan nå målet att vinna. Leicester City vann Premier League för en månad sedan, laget kommer att försvinna nästa säsong?


Om Leicester City kan vinna mästerskapet, Southampton och West Ham United det? Det är viktigt att veta att båda lagen rankar fotbollströjor barn högre i Premier League förra säsongen än Liverpool och Chelsea . Naturligtvis, glöm inte Chelsea, det här laget är tvunget att vara storstädning och rekonstruktion i sommar. Conti ledde Italien i EM resultaten kommer att avgöra när han tog över Blues, om det italienska laget gruppspelet exit kommer Conti kunna coacha Blues före slutet av juni, om Italien gör bra, kanske i mitten av juli Conti Att jobba för Chelsea, och han kommer inte ha ledig ronaldo tröja semester. Chelsea behöver några stora förändringar i sommar, delvis på grund av en nedslående rekord förra säsongen, men den främsta anledningen är att Blues hoppas kunna uppnå extraordinär framgång nästa säsong. Premiership klubbarna är inte unikt i världen på grund av den nya TV-avtalet har varje klubb stora summor pengar, precis som Bournemouth och Sunderland, som de två klubbar rikedom är jämförbara med vissa europeiska jättarna laget . Det kommer inte vara långt från augusti och varje klubb ska vara mentalt förberedd. (Båtar)